Seinäjoen Toimistotukku

PS. Seinäjoen Toimistotukku on edullinen. Sähköpöytä 1-jalalla Mono Linak DL12 h

Mobiilipöytä. Rahtivapaa toimitus perille.
Mukana pöydänkansi 80x60cm (valkoinen tai grafiitinharmaa.) Rahtivapaa toimitus perille.

DL12 Mono yksijalkainen toimistopöytä, sopii hyvin esimerkiksi mobiilityöpisteeksi tai kotitoimistoon. DL12 Mono on mahdollista varustaa myös langattomana akkukäyttöisenä sekä jarrullisilla pyörillä, jolloin työpisteen liikuttelu on helppoa. Sähkörunko sisältää korkeuden turvakatkaisutoiminnon Piezon, joka minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen pöydän korkeutta säädettäessä.

Korkeudensäätö
Tassuilla 595 – 1255 mm
Pyörillä 645 – 1305 mm
Kannen koko 600 x 800 mm
Nostovoima 70 kg

Pöydän liikkeen turvakatkaisutoiminto vakiona
Takuu 5 vuotta (akku 1 vuosi)

Lukittavat pyörät eivät sisälly hintaan.
Mekaaniset jarrupyörät Sähköpöytiin [ 3087 ] 20€
(4 pyörää mekaanisilla jarruilla 8mm kierrekiinnitys
Pyörän halkaisija 35 mm)

Langaton sähköpöytä
Lisävarusteet
Akku ja liitoskaapeli 100€
(toimitetaan vain sähköpöytätilauksen mukana)
Sähköpöydät voidaan varustaa langattomiksi ja kaukosäädettäviksi. Akkuyksikön ja liitoskaapelin avulla pöydästä saadaan langaton.
Akkuyksikkö liitetään liitoskaapelilla pöydän keskusyksikköön. Akkuyksikköä voidaan ladata joko kytkemällä pöydän korkeutta säätelevä keskusyksikkö virtalähteeseen tai lataamalla akkuyksikköä erikseen omalla laturillaan.

Työpistematto Easymat 51x78cm 55€/kpl

Vaimentava työpistematto, joka vähentää jalkojen rasittumista työskenneltäessä seisten. Easymat auttaa ehkäisemään selkäongelmia ja jalkojen kiputiloja. Matossa on viistoitetut reunat ja se on helppo pitää puhtaana.
Koko 51 x 77,5 cm

Ohjauspaneeli DPG1C Näytöllinen 40€
DPG1C-pöytäohjain on täydellinen valinta erilaisiin pöytiin ja työasemiin, kun ohjaimeen halutaan korkeuden näyttö.

Muistin sisältävä DPG-ohjain
Muistutustoiminnon sisältävä DPG-tuoteperhe koostuu DPG1M-, DPG1B- ja DPG1C-ohjaimista. DPG aktivoituu painamalla, se on helppo tapa säätää työpöytää, sillä säätö ei vaadi erityisempää huomiota. DPG-ohjaimessa on 4 muistipaikkaa, ja ne toimivat kätevästi painamalla paneelia, jolloin työpöytä pysähtyy tallennettuihin paikkoihin.

Väri muistuttaa käyttäjää vaihtamaan asentoa
Kaikissa kolmessa pöytäohjaimessa on integroitu valomuistutus. Valon väri näyttää pöydän käytön tilan ja muistuttaa käyttäjää, kun on aika vaihtaa asentoa. Muistutustoiminto auttaa käyttäjää ylläpitämään terveellistä asennon vaihtelua koko päivän ajan.

Yhteensopiva Desk Control™ -sovelluksen kanssa
Muistutustoiminnon sisältävät DPG-pöytäohjaimet ovat yhteensopivia langattomalla Bluetooth®-teknologialla toimivan Desk Control™ -sovelluksen kanssa. Sovellus auttaa käyttäjää seuraamaan älylaitteesta henkilökohtaista käyttötietoa ja saamaan ilmoituksia, milloin pitää nousta ylös.

 PS. Seinäjoen Toimistotukku on edullinen. Sähköpöytä 1-jalalla Mono Linak DL12 h

Hinta: 389.00 €