Seinäjoen Toimistotukku

Esityslaitteet, -kalusteet

Dokumenttikamerat | AV-ohjaimet luokkiin, neuvottelutiloihin | Esitysapuvälineet

järjestä nimi | päivitys | hinta | alkuperäinen järjestys

Uutuus!Dokumenttikamera AVerVision F17-M8

 

Uutuus!Dokumenttikamera AVerVision F17-M8 | lisätiedot
AVERVISION F17-8M
AVERVISION F17-8M on huipputarkka joutsenkaulainen, kahdella HDMI-liitännällä varustettu kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI sisään ja ulos. Suuri 8:n megapikselin CMOS-sensori ja 1.7 x AVerZoom™ sekä 16 x digitaalinen (yht. 27,2x). Kuvausnopeus 30k/sek. FullHD 1920 x 1080p lähtöresoluutio. Kuvausala A3+ (580mm x 326mm). Mini-USB liitäntä tietokonetta varten. Kiinteä LED-valaisin. Sisäinen mikrofoni. Kuva-kuvassa mahdollisuus. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen AV-tallennus. Helppo kuljettaa: pehmustettu joutsenkaula kiertyy kätevästi kantokahvaksi. Takuu peräti 5 vuotta ( 3 +2, edellyttää rekisteröitymistä).

 

468.00 €


Dokumenttikamera AVerVision F50HD

 

Dokumenttikamera AVerVision F50HD | lisätiedot
Uuden sukupolven joutsenkaulainen, kahdella HDMI-liitännällä varustettu kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI-sisään ja HDMI-ulos. AVer ClassSend WLAN opetusverkko yhteensopiva. Tarkka 5:n megapikselin CMOS-sensori, jopa 1000:n linjan piirtokyky 1920 x 1080 resoluutiolla. Peräti 200 x maksimisuurennos ( 8 x optinen zoom, 1,25 x AVerZoom ja 16 x digitaalinen.) Kuvausala A4. Mini-USB liitäntä tietokonetta varten. Kiinteä LED-valaisin. RS-232 ohjausliitäntä adapterilla. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto OCR-ominaisuudella. Yhden painalluksen tallennus jopa 30k/sek. Nopeudella. Helppo kuljettaa: pehmustettu joutsenkaula kiertyy kätevästi kantokahvaksi. Takuu peräti 5 vuotta.

 

553.00 €


Dokumenttikamera LUMENS PS-751

 

Dokumenttikamera LUMENS PS-751 | lisätiedot
Lumens PS-751 Full HD 1080p dokumenttikamera jossa HDMI tulo- ja lähtöliitännät. Erinomainen yli 900 linjan erottelukyky. Kuvan ja äänen suoratallennustoiminne. 1080p - XGA tuki projektorille, 240 kuvan sisäinen muisti. Säädettävä 16x optinen ja 12x (yht 192x) digitaalinen zoom. Kaksi heijastamatonta ja säädettävää LED valolähdettä. Sopii vaativaan käyttöön neuvottelu- ja luokkatiloihin. Erittäin monipuoliset säädöt ja liitännät. HDMI ja 2 x VGA tulo ja lähtö, sekä video lähtö. USB muistikorttipaikka ja aktiivikaiuttimien liitännät, volume säätö ja projektorin RS-232 ohjausliitäntä. (mini-AV-ohjauskeskustoiminnat) Windows-, Mac, Linux- ja TWAIN aktiivitaulutuki. Suomenkieliset valikot. Takuu 5 vuotta

 

885.00 €


Dokumenttikamera Lumens PS-760 HD

 

Dokumenttikamera Lumens PS-760 HD | lisätiedot
PS-760 on Lumens Digital Opticsin upea kevätuutuus! Huipputyylikäs metalli-grafiitti-väritys ja "saksalais-tyyppinen" design huippuominaisuuksien kanssa sijoittavat tämän laitteen dokumenttikameroiden aateliin. PS-760 on varustettu 1080p Full HD-kuvakennolla, HDMI-lähtöliitännällä sekä integroidulla video - VGA skaalaimella. Erinomainen 900 linjan erottelukyky. Kuvan ja äänen suoratallennustoiminne. Erikoisominaisuutena mainittakoon ainutlaatuinen etäopetustuki kuvalle ja äänelle IP-verkoissa (streaming). Tästä laittesta eivät ominaisuudet lopu kesken..

 

1096.00 €


Dokumenttikamera LUMENS DC-125

 

Dokumenttikamera LUMENS DC-125 | lisätiedot
LUMENS DC-125. Pienikokoinen ja vähän pöytätilaa vievä kamera joka soveltuu liikuteltavaksi tai kiinteään käyttöön. USB-liitännän ansiosta ei virtalähdettä eikä muita kaapeleita tarvita. Huipputarkan kuvanlaadun lisäksi joutsenkaulaisen DC125:n ominaisuuksia ovat mm. 8 x mekaaninen zoom ja 8 x digitaalinen zoom, auto tune -painike joka säätää automaattisesti kuvan tarkkuuden, valoisuuden ja väritasapainon, yhden painalluksen tallennus äänen kanssa USB-väylän kautta tietokoneelle. Kiinteä LED valaisin, Ladibug-ohjelmisto jossa on myös TWAIN-tuki interaktiivisille tauluille. Windows ja MAC -yhteensopiva. Lähtöresoluutiot XGA, SXGA, 720p, 1080p, UXGA, QXGA. Takuu 5 vuotta.

 

342.00 €


Dokumettikamera LUMENS DC-192 HDMI

 

Dokumettikamera LUMENS DC-192 HDMI | lisätiedot
LUMENS DC-192 HDMI
Kompakti ja tukeva Full HD- dokumenttikamera. HDMI liitännöillä. Laitteessa 8 x optinen ja 2 x häviötön zoom ja oma säädettävä valo Lisäksi autofocus kuvanopeus 30k/sek. Laitteessa kuvan sekä äänen tallennusominaisuuksilla USB-tikulle. Notaatiomahdollisuus USB-hiirellä. Sopii esim. luokkakäyttöön HD- SXGA-XGA-dataprojektorin kanssa. Laitteessa HDMI- ja VGA sisään ja ulostulo, videolähtö ja High speed USB-2 liitäntä, sisäinen kuvamuisti "slideshow" ominaisuudella. kompakti sisäänrakennettu verkkolaite. Windows-, Linux- ja TWAIN tuki aktiivitauluille

 

581.00 €


Dokumenttikamera AVerVision U10

 

Dokumenttikamera AVerVision U10 | lisätiedot
AVer U10 on pienikokoinen USB-dokumenttikamera, jonka kuvantoistonopeus on 30k/sek. U-10 on edullinen, kompakti, 8x zoomilla ja omalla mikrofonilla varustettu XGA/WXGA/SXGA kamera esitys-, koulutus, Skype ym. videoneuvottelukäyttöön. Laittessa on oma LED-valaisin ja mukana tulee Aver+ ohjelmisto, jossa aktiivitaulutuki. Kameran notkea ja pitkä, pehmustettu joutsenkaula kiertyy näppärästi laitteen ympäri, ja kamera moduli sujahtaa piiloon runkoon. U10 onkin liikkuvan kouluttajan ja esiintyjän unelma! Painoa on vain puolitoista kiloa ja ainoa tarvittava liitäntä on USB-kaapeli..

 

187.00 €


Dokumenttikamera AVerVision M70HD

 

Dokumenttikamera AVerVision M70HD | lisätiedot
VISION M70HD kuva, picture
Teleskooppivartinen, kahdella HDMI-liitännällä varustettutukeva dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI-sisään ja HDMI-ulos. Tarkka 5:n megapikselin CMOS-sensori, jopa 1000:n linjan piirtokyky 1920 x 1080 resoluutiolla. 12 x optinen zoom, 2 x AVerZoom ja 8 x digitaalinen. Kuvausala suurempi kuin A3 (vaaka). Hiirinotaatot pysäytyskuvalle. Mini-USB liitäntä tietokonetta varten sekä normaali USB-liitäntä hiirelle tai muistitikulle. Kiinteä LED-valaisin. RS-232 ohjausliitäntä adapterilla. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto OCR-ominaisuudella. Yhden painalluksen tallennus jopa 30k/sek. nopeudella. Takuu jopa 5 vuotta.

 

606.00 €


Dokumenttikamera AverVision F70W

 

Dokumenttikamera AverVision F70W | lisätiedot
AVERVISION F70W
Ainutlaatuinen mobiili oppimisratkaisu. Appletit saatavana AppStoresta ja GooglePlaystä. Langaton dokumenttikamera jota voidaan hallita tabletilla. Aver A+ Suite ohjelmisto. 1/2.7 tuuman CMOS-kenno FullHD (1920x1080) resoluutiolla. Piirtokyky jopa 1000 TV-linjaa maks. 30 kuvaa/sek. 8 x kokonaiszoom. Kuvausala 338 x 251 mm vaaka. Elektroninen kuvankääntö 0-90-180-270 astetta. Sisäinen kuvamuisti 240 kuvaa, sekä tuki 32GB SD-muistikortille. Oma kiinteä LED-valaisin. Liitännät WiFi (2.4GHz / 5GHz 802.11a/b/g/n), HDMI-sisään ja HDMI-ulos, TV ulos, mini USB2.0. Mikkiliitäntä, audio HDMI-liitännän kautta. Akun kesto noin 8 tuntia.

 

575.00 €


Dokumenttikamera AverVision PL50

 

Dokumenttikamera AverVision PL50 | lisätiedot
Ei saatavilla tällä hetkellä.
Aver PL50, Kompakti A4 valopöydällä ja 2x VGA tuloilla varustettu, ultrakorkearesoluutioinen (yli 800 linjaa) 5.0 megapixelin kennolla varustettu XGA-1080P kamera. 16x kertainen optinen- ja 15x digitaalnen zoomi mahdollistavat piemimpienkin yksityiskohtien tarkastelun ja esittämisen.Tämä Full-HD kamera sopii erityisesti oppilaitoskäyttöön tarkkojen tekstidokumenttien ja objektien esittämiseen. Sisältää liitännät 2xPC:lle ja 2xnäyttölaitteille, myös 2xUSB-2/RS-232/HDMI sekä videoliitäntä. IR-ohjain sis. toimitukseen. Kätevä, kokoontaitettava rakenne, SD/USB korttipaikka. Lisävarusteena saatavana mikroskooppiadapteri hintaan 80,- Alv 0%.
Takuu 5v.

 

789.00 €


AVerComm H-series videoneuvottelulaite

 

AVerComm H-series videoneuvottelulaite | lisätiedot
AVerComm H-series on uusi HD-720p tason videoneuvottelulaitesarja, jossa yhdistyy helppokäyttöisyys, viimeisin ITU-T standardien mukainen viestintäteknologia, täydellinen varustus sekä edullinen hinta. Samanaikaisesti videoneuvottelun kanssa voidaan näyttää tietokoneen kuvaa. Tarjolla on myös malli, jossa on sisäänrakennettu monipistesilta ja tallennusmahdollisuus. Takuu 24 kuukautta. Videoneuvottelu on ekologinen vaihtoehto.

 

2175.00 €


Reach All-In-One luentotallennin

 

Reach All-In-One luentotallennin | lisätiedot
Reach All-In-One on luentotallennin-palvelin, jossa on samojen kuorien sisällä kaikki tarvittava teknologia esim. luentojen ja presentaatioiden automaattiseen tallentamiseen sekä reaaliaikaiseen jakeluun IP-verkon kautta. Erittäin helppokäyttöinen ja edullinen ratkaisu ilman lisenssi- tai kuukausimaksuja, laitteen hallinta ja videostreamien sekä -tallenteiden seuraaminen tapahtuu normaalin web-selaimen avulla (IE + Windows MediaPlayer). Lisävarusteena saatavana PTZ-luentokamera ja langaton mikrofonisetti. Kätevä tapa tallentaa ja jakaa koulutusta IP-verkossa.

 

4395.00 €


  

SuXes AV-järjestelmä | lisätiedot
SuXes täydellinen AV-varustus on luokkakäyttöön suunniteltu, valmiiksi koottu, vakioitu kokonaisuus joka sisältää mm: VHS/DVD tai BlueRay-videoyhdistelmän, digivirittimen, AV-kontrollerin, erittäin helppokäyttöisen ja kestävän ohjaimen sekä tehokkaat aktiivikaiuttimet luokkakäyttöön. Täydellinen asennusvalmis paketti sis. myös liitännät 2:lle PC:lle ja opettajan monitorille sekä kiinnityssangan opettajan pöydän alapintaan. Projektorin kaapelointi on toteutettu kahdella huokealla CAT-kaapelilla. Ohjausjärjestelmän takuu 5 vuotta. Asennus on todella nopeaa ja edullista.

 

2105.00 €